ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ

Είστε ήδη μέλος; Σύνδεση | Προφίλ

category

Unit Stake

Το ποντάρισμα με μονάδες αποτελεί ίσως την πιο επαγγελματική τακτική bankroll management στο στοίχημα.
Στόχος πάντα είναι το κέρδος μέσα από τις μόνιμες καθημερινές... μάχες ώστε να βγει κερδισμένος στον... πόλεμο. Το σύστημα στοιχήματος αυτό απευθύνεται σε παίκτες που έχουν ενσωματώσει στο παιχνίδι τους μεγάλη ποικιλία αποδόσεων, μικρές και μεγάλες, που αντιστοιχούν σε
διαφορετικά είδη παιχνιδιού (μονά αποδεκτά και παρολί, φαβορί και ακριβή σκορ κτλ.) , τα οποία δεν είναι δυνατό να παιχτούν με το ίδιο ποσό.

Έτσι, λοιπόν, καθορίζονται διάφορα «σκαλιά», βάσει των οποίων γίνεται το ποντάρισμα. Το unit stake μπορεί να λειτουργήσει και να φέρει περισσότερα σίγουρα κέρδη στο στοίχημα απ’ ό,τι το ισόποσο ποντάρισμα μόνο αν ο παίκτης γνωρίζει τις δυνατότητές του και το εκμεταλλευθεί γι’ αυτό που πραγματικά είναι. Δηλαδή μία αξιολόγηση των πιθανοτήτων επιβεβαίωσης του στοιχήματος κι όχι κάλυψης του κινδύνου. Το unit stake δεν πρέπει να χρησιμοποιείται για να προστατεύει το bankroll αν αυτό μειωθεί (σε περίπτωση, δηλαδή, παρατεταμένης χασούρας τα απολύτως “σίγουρα στοιχήματα” να παίζονται λιγότερο από 10/10 από φόβο μήπως χαθεί κι άλλο μέρος των χρημάτων), ούτε να παίζεται με βάση τις αποδόσεις. Δεν είναι απαραίτητο π.χ. όλα τα στοιχήματα σε φαβορί κάτω από 1,50 να παίζονται 10/10 ή όλα τα ακριβή σκορ να ποντάρονται με 2/10, άσχετα αν σ’ αυτό τον τρόπο καταλήγουν οι περισσότεροι παίκτες. Βέβαια υπάρχουν και κίνδυνοι που προκύπτουν από αυτόν τον τρόπο πονταρίσματος είναι ορατοί και με γυμνό μάτι. Σ’ ένα τόσο απρόβλεπτο περιβάλλον, όπως το online stoixima, αρκετές δυσκολίες έχει ο παίκτης από μόνος του για να αποκρυπτογραφήσει τις αποδόσεις, να ζυγίσει τα δεδομένα κάθε αγώνα και να αποφασίσει αν αξίζει να τοποθετήσει τα χρήματά του.

Το unit stake του προσθέτει ακόμα έναν πονοκέφαλο, την αξιολόγηση της σιγουριάς του για την έκβαση του στοιχήματος. Πίσω από τον κίνδυνο, όμως, κρύβεται o παράγοντας κέρδη από το στοίχημα. Αν ο παίκτης γνωρίζει να διαχειριστεί καλά τις μονάδες του, τότε θα δει σημαντική αύξηση στο κεφάλαιό του. Αν τα στοιχήματα που χαρακτηρίζει σίγουρα και τα ποντάρει με αυξημένο αριθμό μονάδων επιβεβαιώνονται σε μεγάλο ποσοστό έχει μεγαλύτερο κέρδος απ’ ό,τι αν τα έπαιζε ισόποσα με άλλα. Επίσης μπορεί ευκολότερα να καλυφθεί σε περίπτωση που, για οποιονδήποτε λόγο, δεν θεωρεί απολύτως σίγουρη μια ή περισσότερες από τις επιλογές του.  Ο «χρυσός κανόνας», πάντως, αυτών που επιλέγουν αυτή την τακτική για διαχείριση κεφαλαίου στο στοίχημα είναι γνωστός ως «-1» και προέκυψε από τη μακροχρόνια ενασχόλησή τους. Δηλαδή αν μετά από τη μελέτη αποφασίσετε να παίξετε ένα ματς με 7/10, οφείλετε να... αφαιρέσετε εξ ορισμού μία μονάδα.

Κι αυτό διότι κατά τη διάρκεια της μελέτης μπορεί να εμπιστευθείτε πολύ περισσότερο απ’ όσο θα’ πρεπε κάποια στοιχεία κι ενδεχομένως αν ρίχνατε μια ματιά στα ίδια δεδομένα αργότερα θα αναθεωρούσατε τη σιγουριά σας προς το χειρότερο. Φυσικά με αυτή τη λογική δεν θα υπάρξει ποτέ στοίχημα 10/10, αλλά, μεταξύ μας, όποιος ανατράφηκε στοιχηματικά με την ιδέα ότι υπάρχουν «σίγουρα» και μπορεί να κερδίσει εύκολο χρήμα στο στοίχημα δεν έμεινε πολύ μέσα στο παιχνίδι. Μια πιο απλή παραλλαγή του unit stake χωρίζει απλά το ποντάρισμα σε ολόκληρο και μισό. Είτε, δηλαδή, παίζετε 10/10, είτε 5/10. Κάποιοι τοποθετούν και μια τρίτη κατηγορία (2/10) για στοιχήματα με μεγάλες αποδόσεις. Το μυστικό, όμως, που οδηγεί στο μακροχρόνιο κέρδη από το στοίχημα είναι αν ο παίκτης έχει φτάσει σε τέτοια επίπεδα εμπειρίας που να ξεχωρίζει την αξία ενός bet ακόμα και με διαφορά μονάδας, δηλαδή να επιχειρηματολογεί γιατί ένα στοίχημα αξίζει να πονταριστεί με 7/10 κι όχι με 6/10.

ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

Οι πληρωμές των πακέτων συνδρομών πραγματοποιούνται μέσω τραπεζικής κατάθεσης.

SOCIAL MEDIA