ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ

Είστε ήδη μέλος; Σύνδεση | Προφίλ

category

To σταθερό ποντάρισμα

Ποια είναι μια σοφή λύση ώστε να ελέγχουμε την "μπάνκα μας"; Όσο δύσκολο και αν φαίνεται.


Φυσικά, να ποντάρουμε ένα σταθερό ποσό σε κάθε στοίχημα. Είτε πρόκειται για μια δυάδα με απόδοση 2,40, είτε για μια τριάδα εκπλήξεων με συνολική απόδοση 15,0, θα πρέπει να ακολουθήσει το σύστημα σταθερού πονταρίσματος.

Μέσα από μελέτες ετών που στηρίζεται κυρίως στην μαθηματική προσέγγιση του Στοιχήματος έχουμε ως απόσταγμα ορισμένες συμβουλές-σκέψεις για τον κάθε παίκτη ξεχωριστά: 

Να στοιχηματίζει το ελάχιστο δυνατό συνδυασμό αγώνων και να αποφύγει τετράδες, πεντάδες κι άλλα παρολί, ακόμα κι αν μιλάμε για ένα «σύστημα» στο Πάμε Στοίχημα. Αυτό επίσης θα τον αποτρέψει να ποντάρει στον ίδιο αγώνα μεγαλύτερο ποσό, κάτι που συνεπάγεται όταν ποντάρουμε σε σύστημα (ένα σύστημα τετράδες για παράδειγμα έχει 4 τριάδες, στις οποίες εμφανίζεται ο ίδιος αγώνας πάνω από μία φορά).

Να ποντάρει ένα σταθερό ποσό. Με δεδομένο ότι μπορεί να χάσει 173 μονάδες, το μέγιστο ποσό που θα πρέπει να ποντάρει θα είναι το 0,5% του κεφαλαίου του αντί του γνωστού 2%, ώστε να αντέξει η «κάβα» στο χειρότερο δυνατό σενάριο. Με 200 μονάδες κεφάλαιο πλέον δε θα τον επηρεάσει μια αναμενόμενη πτώση των 100, όταν δηλαδή θα χάσει το μισό του κεφάλαιο – κάτι που ΟΝΤΩΣ θα συμβεί σύμφωνα με τα στατιστικά της μεθόδου του. 

Να ποντάρει στα ίδια σημεία αλλά σε μεγαλύτερες αποδόσεις. Εφόσον ήδη ποντάρει σε μεγάλες αποδόσεις (μ.ο. 6,20), δεν έχει παρά να συγκρίνει αποδόσεις διαφόρων εταιριών στοιχημάτων και να πετυχαίνει ακόμα μεγαλύτερες. Αν το 6,20 γίνει 6,40, θα τετραπλασιάσει το μακροχρόνιο θεωρητικό κέρδος του! Αν μάλιστα καταφέρει να αγγίξει το 7,00, ο κάθε παίκτης θα κερδίζει 13 λεπτά για κάθε ευρώ που ποντάρει, με το ίδιο ακριβώς σύστημα!

Να ποντάρει σε μονά αποδεκτά στοιχήματα. Εκμεταλλευόμενος τη σύγκριση των αποδόσεων, θα έχει την ευκαιρία να αποφύγει τις τριάδες και να επιλέξει μονές αποδεκτές επιλογές. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα την αύξηση του ποσοστού των επιτυχιών του, κάτι που συνεπάγεται μικρότερη διακύμανση του κεφαλαίου του. Με απλά λόγια, το καλύτερο και χειρότερο σενάριο θα είναι πια παρελθόν και η άνοδος του κεφαλαίου θα είναι πολύ ομαλότερη.

Για οποιονδήποτε άλλο παίκτη, μια τελευταία συμβουλή θα ήταν να καταγράφει τα στοιχήματά του. Φυσικά για την υπομονή δε χρειάζεται καν να το αναφέρω! Αρκεί να μην τον επηρεαστούμε από μια κακή πορεία.

ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

Οι πληρωμές των πακέτων συνδρομών πραγματοποιούνται μέσω τραπεζικής κατάθεσης.

SOCIAL MEDIA