ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ

Είστε ήδη μέλος; Σύνδεση | Προφίλ

category

To Στοίχημα στο τένις

Με αφορμή τις επιτυχίες του Τσιτσιπά και της Σάκκαρη, όλοι μάθαμε Στοιχηματικά ένα νέο άθλημα.


Το Τένις δεν αποτελεί πλέον το άθλημα μόνο των ευγενών και των πλουσιών αλλά όλου του κόσμου. Το ζήτημα είναι "πως" και "πόσο" μπορείς να κερδίσεις Στοιχηματικά κάποιος που θα ασχοληθεί.

Ανεξάρτητα από το εάν ποντάρετε σε αγώνες τένις ανδρών ή γυναικών και τη στρατηγική που έχετε επιλέξει, υπάρχει μία σειρά από κριτήρια που πρέπει να εξετάσετε πριν λάβετε την απόφαση για το τελικό ποντάρισμα. Σίγουρα θα χρειαστεί χρόνος για να μάθετε όλα τα μυστικά του αθλήματος και να αποκτήσετε την απαραίτητη εξειδίκευση, όμως σε πρώτη φάση πριν ποντάρετε πρέπει να γνωρίζετε:

Τη φόρμα του τενίστα: Ο σημαντικότερος παράγοντας στο στοίχημα τένις. Μια ματιά στα στατιστικά των τελευταίων αγώνων είναι αρκετή για να εντοπίσετε εάν ένας αθλητής είναι φορμαρισμένος ή όχι. Γνωρίζοντας καλά ποιοι αθλητές είναι φορμαρισμένοι και ποιοι όχι, μπορείτε να διακρίνετε πιο εύκολα αξία στις αποδόσεις, καθώς σε πολλές περιπτώσεις ένας φορμαρισμένος τενίστας που βρίσκεται πιο χαμηλά στην παγκόσμια κατάταξη καταφέρνει να πάρει την νίκη απέναντι σε έναν θεωρητικά ανώτερο αντίπαλο του.

Την κατάσταση του αθλητή: Το σύστημα βαθμών της παγκόσμιας κατάταξης αναγκάζει τους τενίστες να ταξιδεύουν πολύ συχνά, με αποτέλεσμα να καταπονείται ιδιαίτερα ο οργανισμός τους. Σε πολλές περιπτώσεις θα δείτε αθλητές που τα πηγαίνουν εξαιρετικά σε 2 ή 3 συνεχόμενα τουρνουά να αποκλείονται από τον πρώτο γύρο στην επόμενη διοργάνωση που λαμβάνουν μέρος. Η κόπωση παίζει τον ρόλο της και είναι στο χέρι σας να την εκμεταλλευτείτε στο τένις στοίχημα. Επιπλέον πρέπει να ελέγχετε εάν ένας παίκτης προέρχεται από τραυματισμό ή πόσο διάστημα απουσιάζει από την ενεργό δράση.

Την επιφάνεια: Υπάρχουν αθλητές και μάλιστα κορυφαίου επιπέδου, που μπορεί να είναι εξαιρετικοί στο χώμα και όχι στο χόρτο. Οι εταιρίες το γνωρίζουν και διαμορφώνουν ανάλογα τις αποδόσεις, ωστόσο ευκαιρίες για Στοιχηματικές αξίες προκύπτουν και είναι στο χέρι σας να τις εκμεταλλευτείτε.

Τον τύπο του τουρνουά: Στα μεγάλα Grand Slam και στα Masters όλοι οι τενίστες δίνουν το κάτι παραπάνω. Υπάρχουν όμως τουρνουά που διεξάγονται μερικές ημέρες πριν από αυτά (pre-tournaments) και πολλοί αθλητές δεν έχουν στόχο την πρωτιά, καθώς τα βλέπουν περισσότερο ως προετοιμασία. Τέτοιες καταστάσεις είναι ιδανικές για να κυνηγήσετε εκπλήξεις και μεγάλες αποδόσεις. Στην ίδια κατηγορία ανήκουν και διοργανώσεις που δεν δίνουν πόντους για την παγκόσμια κατάταξη και πολλοί αθλητές τα χρησιμοποιούν επίσης για προετοιμασία. Ένας ακόμα σημαντικός παράγοντας είναι και η χώρα διεξαγωγής του τουρνουά. Αρκετά συχνά βλέπουμε τους γηγενείς παίκτες, να διακρίνονται παρότι δεν είναι φαβορί. Το “φαινόμενο” αυτό παρατηρείται ιδιαίτερα στα Αμερικάνικα τουρνουά.

Την προϊστορία: Πρόκειται κυρίως για παράγοντα που αφορά την ψυχολογία των αθλητών. Εάν ένας παίκτης κερδίζει συνεχώς τον αντίπαλο του, τότε έχει το ψυχολογικό προβάδισμα και αυξημένες πιθανότητες να σημειώσει ακόμη μία νίκη.

Τις καιρικές συνθήκες: Ο άνεμος είναι ο εφιάλτης των παικτών με καλό σερβίς και αυτών που έχουν συνηθίσει να είναι επιθετικοί και ανεβαίνουν συχνά στο φιλέ. Στην πρώτη περίπτωση, ο παίκτης χάνει ένα σημαντικό πλεονέκτημα όταν ο άνεμος είναι κόντρα, ενώ στην δεύτερη περίπτωση ο τενίστας αναγκάζεται να ακολουθήσει διαφορετικό στυλ.

Τους αριστερόχειρες παίκτες: Οι αριστερόχειρες παίκτες δημιουργούν πολλά προβλήματα στους δεξιόχειρες, ακόμα κι αν αυτοί βρίσκονται ανάμεσα στους κορυφαίους στην παγκόσμια κατάταξη. Τα μεγάλα φαβορί δύσκολα θα χάσουν, όταν υπάρχουν όμως εκτός top10 δεν αποκλείεται να γίνει η μεγάλη έκπληξη.

Τις τελευταίες ειδήσεις: Το τένις είναι ένα άθλημα ψυχολογίας και συμβάντα στην προσωπική ζωή των παικτών μπορεί να επηρεάσουν το παιχνίδι τους. Ένας χωρισμός, μία απώλεια συγγενικού προσώπου ή μια ακύρωση συμφωνίας με χορηγό επηρεάζουν τους παίκτες και έχουν χαρίσει ορισμένες μεγάλες εκπλήξεις στο πέρασμα των χρόνων.

ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

Οι πληρωμές των πακέτων συνδρομών πραγματοποιούνται μέσω τραπεζικής κατάθεσης.

SOCIAL MEDIA