ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ

Είστε ήδη μέλος; Σύνδεση | Προφίλ

category

H δική μου "Dream Team"

Η ομάδα του Ranbet.gr είναι έτοιμη να δώσει φέτος τη δική της μάχη.


Πρόκειται για την πληρέστερη ομάδα που έχουν δει τα δικά μου μάτια. Αυτή είναι η "Dream Team" του μπάσκετ το 1992. Να 'χες χίλια μάτια να τους βλέπεις. Μπορεί να ήταν 12, ωστόσο υπήρχε ακόμα μισή ντουζίνα παικτών που δε χωρούσαν σε εκείνη την αποστολή.

Κάπως έτσι βλέπω και εγώ τη δική μου ομάδα, εδώ στο Ranbet.gr. Μπορεί να μοιάζω με την... κουκουβάγια που βλέπει όλα τα παιδιά της όμορφα, αλλά για τα δικά μου δεδομένα και μάτια, είναι ότι καλύτερο μπορούσα να συγκεντρώσω τη δεδομένη χρονική στιγμή και βάσει φυσικά των οικονομικών δεδομένων που έχουμε στα χέρια μας.

Όπως είχα γράψει στο ξεκίνημα τούτης της Στοιχηματικής προσπάθειας πριν 1,5 χρόνο, η δύναμή μας είναι οι αναγνώστες. Όσο περισσότεροι συνδρομητές, τόσο φθηνότερες συνδρομές τόσο καλύτερες υπηρεσίες. Το θέμα είναι απλό. Δίχως να έχουμε εξαρτήσεις από ΚΑΝΕΝΑΝ παρά μόνο να είμαστε σωστοί και τίμιοι απέναντι σε κάθε συνδρομητή που δίνει από το υστέρημά του και περιμένει από εμάς αποτέλεσμα.

Το δικό μας Στοίχημα μέχρι στιγμής το έχουμε κερδίσει, διότι για να είμαι ειλικρινής, θεωρούσα άθλο να μας αντέξει το... σχοινί περισσότερο από 6 μήνες. Φτάσαμε τους 15 μήνες ζωής και εξακολουθούμε να πορευόμαστε στις αρχές που χαράξαμε από το ξεκίνημα δίχως να ξεφύγουμε στο παραμικρό απ' τον αρχικό μας σχεδιασμό. 

Φυσικά υπήρχαν και οι μέρες ακόμα και οι εβδομάδες όπου δεν πετυχαίναμε... ελέφαντα στα πέντε μέτρα, αλλά έτσι είναι το Στοίχημα. Γιατί υπήρχαν και 15νθημερα όπου γεννούσαν τα κοκκόρια μας. Σημασία έχει ο τελικός απολογισμός να είναι θετικός για τον κάθε παίκτη ξεχωριστά και φυσικά να παίζει μέσα από μια ενημέρωση όπως εμείς την αντιλαμβανόμαστε.

Γι' αυτό και θα ήθελα να σας συστήσω τους συνεργάτες κάθε στήλης, ώστε να έχετε μια γενική ιδέα για τον καθένα ξεχωριστά. Ωστόσο, δεν έχω σκοπό να αποκαλύψω κανέναν με επίθετα και διευθύνσεις, διότι αυτό είναι το μυστικό. Πρόκειται για τον άνθρωπο της διπλανής πόρτας που δουλεύει σε σημαντικά πόστα μέσα σε ομάδες, ομοσπονδίες και Στοιχηματικές Εταιρείες ώστε να μας φέρνει ακόμα πιο κοντά σ' αυτό που αναζητούμε.

Έτσι λοιπόν εκτός από την αφεντιά μου όπου λίγο έως πολύ με γνωρίζετε όλα αυτά τα χρόνια, σας παρουσιάζω το υπόλοιπο "team" όπου ελπίζω να βγει "dream" και όχι... συν"dream"!!!

ASIA: Είναι ο Πάμπος από την Κύπρο όπου δεν ήθελε δική του στήλη ξεχωριστά, παρά μόνο να γράφει τις δικές του επισημάνσεις όταν και όπτε αξίζει να αναφερθεί κάτι στο "Mέχρι κεΡαίας". Πρόκειται για έναν άνθρωπο που γνωρίζει καλά τα μυστικά των Στοιχηματικών Εταιρειών και παράλληλα μας ενημερώνει για τα δικά τους... παιχνίδια στις Ασιατικές αγορές. Τον Πάμπο, δεν τον ενδιαφέρει τι παίζουν οι παίκτες παρά μόνο τι ποντάρουν οι εταιρείες για να ξεφορτωθούν... σταμπαρισμένα ματς. Το τελευταίο 6μηνο είχε ένα ποσοστό επιτυχίας άνω του 65% με τιμές κοντά στο 1,60-1,70 κατά μέσο όρο.

ΚΑΡΦΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ: Πρώην αθλητής του βόλει σε σάλας και "beach" με άριστη γνώση της δυναμικότητας των ομάδων και σε σύγκριση με τις τιμές που προσφέρονται, μας δίνει ότι πιστεύει ο ίδιος από πλευράς Στοιχηματική αξίας. Ειδικά το 80% επιτυχίας που είχε στους αγώνες του Ρίο, δείχνουν κατά ένα μεγάλο ποσοστό την αξία του συνεργάτη μας.

basketMAN: Είναι από την πρώτη στιγμή μαζί μας και αποτελεί την εγγύηση στο μπάσκετ. Όχι δεν ήταν αθλητής και ουδέποτε θα μπορούσε με τέτοια κοιλιά. Ωστόσο, είναι χωμένος για τα καλά στα άδυτα της...μασωνίας του μπάσκετ και ειδικά στην Α2 κεντάει. Γι' αυτό και έχει τη δική του διπλή στήλη (προβλέψεων, αναλύσεων) ώστε να τεκμηριώνει γιατί μας στέλνει στο ταμείο τόσο συχνά ειδικά στα ελληνικά παιχνίδια.

baseball & KOΡΝΕΡάκιας: Είναι αυτό που λέμε "2 σε 1". Ο Τάκης αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για τη μεθοδικότητα αλλά και την πίστη που έχει σ' αυτά τα δύο που παρακολουθεί. Πριν το Πάσχα οι παλαιότεροι θα τον θυμάστε να το... τερματίζει με κάτι σερί 10/10 και 12/12. Ουδεμία σχέση έχει με τον αθλητισμό και τη δημοσιογραφία. Ωστόσο, έχει κάνει τη νύχτα-μέρα για να παρακολουθεί ματς και να κρίνει πότε αξίζει να... χτυπήσει. 

GOALeador: Είναι ο Φραγκίσκος. Ένας φίλος... τσεκαρισμένος όχι μόνο για τη φιλία του αλλά και για την αποτελεσματικότητά του. Παίζει ΜΟΝΟ "γκολ/γκολ" και τίποτα περισσότερο. Μοιάζει με τις μηχανές όπου όσο περισσότερα χιλιόμετρα κάνει τόσο περισσότερο ανοίγει. Έχω πολλές προσδοκίες απ' τον ίδιο γι' αυτό και σύντομα περιμένω ποσοστά επιτυχίας άνω του 75% όπως μου υποσχέθηκε.

Βet in English: Πρόκειται για την πιο πρόσφατη και... ακριβή μεταγραφή του καλοκαιριού. Μέσα από τη δική του στήλη μας βάζει στο κλίμα όλων όσων παρακολουθεί ο ίδιος και φροντίζει να μαθαίνει. Έχει τις κεραίες του ανοιχτές για τα πάντα, ώστε να... χτυπάει την κατάλληλη στιγμή. Προτού συμπληρωθεί μια εβδομάδα, τρέχει ένα ποσοστό επιτυχίας 70% μα περισσότερο απ' όλα αξίζει η ανάλυση και η προσέγγιση κάθε γεγονός ξεχωριστά. Πιστεύω ότι θα κάνει αίσθηση φέτος. 

ΥΓ. Ευχαριστώ τον Φάνη για τις ατελείωτες ώρες που θ' αφιερώνει ΚΑΙ φέτος ώστε να βρίσκει τις κυριότερες ειδήσεις απ' ΟΛΟΥΣ τους αγώνες αγώνες των μεγαλύτερων πρωταθλημάτων...

ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

Οι πληρωμές των πακέτων συνδρομών πραγματοποιούνται μέσω τραπεζικής κατάθεσης.

SOCIAL MEDIA