ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ

Είστε ήδη μέλος; Σύνδεση | Προφίλ

category

Ποιοι Είμαστε

Να ´μαστε και πάλι εδώ, ένα χρόνο μετά!

Ήταν Απρίλιος του 2014 όταν έπεφτε η αυλαία του "Ranbet.gr" στην ελεύθερη έκδοσή του! Ο λόγος της αναστολής ήταν απλός, απλούστατος.

Τεράστια έξοδα καθημερινής λειτουργίας, για να βγει όγκος δουλειάς που απευθυνόταν περίπου σε 8.000 μοναδικούς χρήστες σε καθημερινή βάση. Οπότε η λύση ήταν απλή. Είτε το κλείνεις, είτε...προσκυνάς μια στοιχηματική εταιρεία ώστε να έχεις ποσοστά από τις εγγραφές και φυσικά από τα χαμένα όσων έχουν εγγραφεί μέσω του "Ranbet.gr", είτε κάνεις πίσω και σχεδιάζεις το επόμενο βήμα σου.

Ομολογώ ότι δεν ήταν και η πιο εύκολη λύση ώστε να μπω στη διαδικασία συνδρομητικής ιστοσελίδας, με δεδομένο ότι όλοι μας βιώνουμε τη δυσκολία καθημερινής επιβίωσης όπου ακόμα και το ευρώ έχει σημασία.

Μετά από συζήτηση με αρκετούς φίλους, συναδέλφους και ανθρώπους του χώρου, πήρα το ρίσκο να μπούμε ξανά δυναμικά στο χώρο με την ελπίδα να βοηθήσω στο μέτρο του δυνατού, όσους θέλουν να βγάλουν ένα καλό μεροκάματο από το Στοίχημα.

Η υπόσχεση που σας δίνω, δεν έχει να κάνει ούτε με εξασφαλισμένα κέρδη, ούτε με επιτυχία 100%. Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις ώστε να βρω τους καλύτερους συνεργάτες της...πιάτσας, ενημέρωση έγκυρη και έγκαιρη, με ποσοστά τα υψηλότερα δυνατά.

Να είστε σίγουροι ότι εάν δεν πετύχω σε αυτό το ιδιόμορφο στοιχηματικό τρόπο ενημέρωσης, θα είμαι ο πρώτος που θα ρίξει αυλαία στο "Ranbet.gr" με την αντίστοιχη επιστροφή χρημάτων φυσικά.

Από την πλευρά μου σας ζητώ την αυστηρή κριτική μέσα από τα μηνύματά σας, ώστε να γινόμαστε καθημερινά καλύτεροι σε όλους τους τομείς. Δώστε μας τη δύναμη να μείνουμε ελεύθεροι και ανεξάρτητοι. Η δύναμή μας είστε μόνο εσείς.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους, δεν αρκεί...
Γ.

ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

Οι πληρωμές των πακέτων συνδρομών πραγματοποιούνται μέσω τραπεζικής κατάθεσης.

SOCIAL MEDIA