ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ

Είστε ήδη μέλος; Σύνδεση | Προφίλ

category

Συχνές Ερωτήσεις

Γιατί να πληρώσω σ´ ένα "site" όταν υπάρχουν τριγύρω τόσες ιστοσελίδες χωρίς συνδρομή;

Γιατί πιστεύω ότι με τα υψηλά ποσοστά επιτυχίας του "Ranbet" σε συνδυασμό με τις αποδόσεις, θα κάνω απόσβεση της συνδρομής και του αρχικού κεφαλαίου που έχω στα πονταρίσματά μου.

Σε ποια περίπτωση επιστρέφονται χρήματα συνδρομής στους αναγνώστες;

Μόνο σε περίπτωση που κλείσει ξαφνικά η ιστοσελίδα και υπάρχει υπόλοιπο ποσό στον αναγνώστη-συνδρομητή.

Θα υπάρχουν παιχνίδια βάσει κουπονιού στον ΟΠΑΠ;

Φυσικά και όχι. Μέσα από μια τεράστια γκάμα επιλογών θα μπορεί κάποιος να βρεί αγώνες που υπάρχουν γενικότερα στο διαδίκτυο.

Καθημερινά θα υπάρχουν προτάσεις;

Όχι. Μόνο όταν κρίνουμε σκόπιμο οτι αξίζει κάτι να ποντάρουμε. Άλλωστε μας ενδιαφέρει να διατηρήσουμε τα υψηλά ποσοστά επιτυχίας, όχι εκβιάζοντας καταστάσεις;

Το κομμάτι των επισημάνσεων "μέχρι κεΡαίας" θα λειτουργεί καθημερινά; Και ποιά θα είναι η χρησιμότητά του;

Καθημερινά και ανα τακτά χρονικά διαστήματα θα υπάρχει ενημέρωση στο "μέχρι κεΡαίας" ώστε να βρίσκετε γεγονότα, στατιστικά και ειδήσεις που θα παίζουν καθοριστικό ρόλο στα πονταρίσματά σας, ακόμα και αν δεν υπάρχει πρόταση για το συγκεκριμένο ματς από το "Ranbet".

Γιατί δεν αποκαλύπτουν την ταυτότητά τους, όσοι δίνουν σημεία εκτός του Γιάννης Ράνιου;

Αυτό συμβαίνει προκειμένου να δουλέψουν πιο άνετα και δίχως εμπόδια από τη βασική τους εργασία όλοι οι "tipsters" οι οποίοι είναι δημοσιογράφοι, παράγοντες, μάνατζερ και αθλητές. Άλλωστε σημασία έχει η επιτυχία των προβλέψεων και όχι η διαφήμισή τους. Εμείς δίνουμε σημασία στην ουσία.

Πώς είμαι σίγουρος ότι το "Ranbet" δε λειτουργεί κάτω από την...ομπρέλα στοιχηματικής εταιρείας ώστε να κερδίζει από τη χασούρα των αναγνωστών του;

Ο ρόλος του συνδρομητικού έχει τη σημασία του αυτόνομου. Εμείς είμαστε μόνο στο πλευρό του παίκτη, ενώ ΟΛΕΣ οι εταιρείες είναι απέναντί μας. Απόδειξη ότι και ως ελεύθερο σάιτ το "Ranbet" ουδέποτε δέχτηκε να βάλει διαφήμιση στοιχηματικής εταιρείας. Το ίδιο θα συμβεί και εδώ, ώστε να σας κοιτάζουμε στα μάτια ακόμα και μετά από μια άστοχη πρόβλεψη.

ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

Οι πληρωμές των πακέτων συνδρομών πραγματοποιούνται μέσω τραπεζικής κατάθεσης.

SOCIAL MEDIA