ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ

Είστε ήδη μέλος; Σύνδεση | Προφίλ

category

Άντε να βρεις την αλήθεια και το ψέμα...

Με τόσα απρόβλεπτα αποτελέσματα από την αρχή της περιόδου είναι λογικό να υπάρχει καχυποψία.

Με πιο πρόσφατη την... στριφογυριστή πεντάρα της Σίτι, ήδη οι «θεωρίες συνωμοσίας» δίνουν και παίρνουν. Ανέκαθεν η αναζήτηση του απλού φιλάθλου ή ακόμα και του τζογαδόρου ήταν εάν το ματς είναι «στημένο» ή καθαρό.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι σε μια περίοδο όπου οι μικρομεσαίες ομάδες αναζητούν να αναπληρώσουν τα χαμένα χρήματα των εισιτηρίων μέσα από το Στοίχημα. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο παράδειγμα από τις ομάδες Α’ και Β’ Αγγλίας όπου το 40% των συλλόγων φλερτάρει με τη χρεωκοπία εάν συνεχιστεί η κατάσταση με τα μισοάδεια γήπεδα.

Μπορεί να εκατομμύρια που έχουν ως έσοδα τα μεγαλύτερα κλαμπ της Πρέμιερ να θαμπώνουν, ωστόσο θα πρέπει να δούμε και τα τεράστια έξοδα που έχουν. Μείωση μισθών σε απλούς εργαζόμενους συν μείωση εκατομμυρίων σε συμβόλαια και πριμ ποδοσφαιριστών, θυμίζοντας ότι η φούσκα των δισεκατομμυρίων, αρχίζει να ξεφουσκώνει. Αρκεί μια ματιά στα 400.000.000 που έχει ξοδέψει η Σίτι όσο είναι ο Γκουαρντιόλα στον πάγκο, μόνο για να φέρει αμυντικούς (!) στην ομάδα, ώστε να μας δείξει που πάει το πράγμα.

Εικονικοί οπαδοί, εικονική πραγματικότητα στα γήπεδα ολόκληρης της Ευρώπης. Και πλησιάζει η στιγμή όπου η καθολική επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα θα μοιάζει με είσοδο στο καζίνο, όπου στον ανιχνευτή μετάλλων θα προστεθεί η φυσούνα απολύμανσης αλλά και οι υπεύθυνες δηλώσεις υγεία.

ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

Οι πληρωμές των πακέτων συνδρομών πραγματοποιούνται μέσω τραπεζικής κατάθεσης.

SOCIAL MEDIA