ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ

Είστε ήδη μέλος; Σύνδεση | Προφίλ

category

Cryptoεκτιμήσεις σε άλλη διάσταση !

Το Ranbet.gr πρωτοπορεί και μπαίνει παράλληλα σε ένα διαφορετικό κόσμο εκτιμήσεων.

Με τη βοήθεια ειδικών στο χώρο, έχοντας εμπειρία και τεχνογνωσία, θα σας βάζει σε εβδομαδιαία βάση μέσα στο κλίμα των Κρυπτονομισμάτων. 

Πρόκειται για μια ενέργεια που έρχεται να φέρει την καινοτομία στο χώρο των Στοιχηματικών ιστοσελίδων που δραστηριοποιούνται σε συνδρομητικές πλατφόρμες.

Παρέα, θα προσπαθήσουμε να ξιολογήσουμε την πολιτική των κρατών και των επενδυτών μέσα από διάφορους παράγοντες που θα καθορίσουν την πορεία των ψηφιακών νομισμάτων φέτος, μετά την εκρηκτική άνοδο του bitcoin το 2020. 

Το θέμα είναι ότι οι υποστηρικτές του "bitcoin" ορκίζονται ότι είναι το μέλλον του χρήματος, αφού αντιπροσωπεύει μια πρωτοποριακή τεχνολογία κρυπτογράφησης, η οποία έχει αποδειχθεί αδιάβλητη τα 12 χρόνια ύπαρξης του "bitcoin" και επιτρέπει να γίνονται αδιάβλητες συναλλαγές, αγορές και πωλήσεις των "bitcoin", χωρίς να υπάρχει κάποιος κεντρικός εκδότης η διαχειριστής του συστήματος. Το "bitcoin" ανήκει σε... κανέναν και δεν ελέγχεται από κάποιον. Αυτό το κρυπτονόμισμα θα αποτελέσει τη βάση μας προκειμένου να μοιραζόμαστε μαζί σας, μέσω του Ranbet, όλες αυτές τις τάσεις που ίσως μας δώσουν κέρδος από διαφορετικά Crypto. 

Παρέα, κάθε εβδομάδα θα παρατηρούμε την άνοδο μιας τιμής του οφείλεται στη μεγάλη ζήτηση που έχει δημιουργηθεί ή στις τεχνολογικές αρετές της μεθόδου που υποστηρίζει τη λειτουργία του, ώστε να ξεφεύγουμε από μια καθαρά κερδοσκοπική φούσκα. Όπλο, η ενημέρωση και η αξιολόγηση στοιχείων, ικανών να μας βάλουν σε θέση... οδηγού έγκαιρα. 

Φυσικά, δεν ξεχνάμε ότι όπως στις εκτιμήσεις Στοιχήματος, έτσι και με τα Crypto, κάθε κίνηση επένδυσης και διαπραγμάτευσης συνεπάγεται κίνδυνο, γι' αυτό θα πρέπει να κάνετε παράλληλα και τη δική σας έρευνα κατά τη λήψη μιας απόφασης.

Περισσότερα, από την 1η Μαρτίου 2022 και κάθε εβδομάδα μέσω του Ranbet.gr στην ενότητα "on line".


CryptoBet Team
...by Ranbet

ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

Οι πληρωμές των πακέτων συνδρομών πραγματοποιούνται μέσω τραπεζικής κατάθεσης.

SOCIAL MEDIA