ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ

Είστε ήδη μέλος; Σύνδεση | Προφίλ

category

Έχεις... τηλεγράφημα από το Ranbet

Το Telegram είναι μία υπηρεσία όπως το Whatsapp και το Viber.

Τι είναι όμως το Telegram; Δημιουργήθηκε πριν 2 χρόνια περίπου από τους Nikolai και Pavel Durov. Οι οποίοι έχουν ήδη το μεγαλύτερο social network στην Ρωσία, το VK. Παρόμοιο με το Facebook. Οι αποκαλύψεις για την NSA έκαναν πιο σημαντική την ύπαρξη του Telegram και άλλων παρόμοιων εφαρμογών που υποστηρίζουν ότι δίνουν μεγαλύτερη έμφαση στην ασφάλεια.

Το Telegram, λοιπόν, είναι άλλη μία εφαρμογή για ανταλλαγή μηνυμάτων κειμένου (και όχι μόνο). Υποστηρίζει όμως ότι είναι πιο ασφαλής από τις άλλες. Και ειδικά από το WhatsApp που σήκωσε τόση δημοσιότητα αυτές τις μέρες.

Δίνει την δυνατότητα να παίρνετε το μήνυμα στο δευτερόλεπτο χωρίς την μικρή καθυστέρηση που συναντάμε αρκετές φορές στο twitter. Φυσικά και το κλάσμα του δευτερολέπτου μετράει όσον αφορά το live παιχνίδι καθώς οι αποδόσεις μεταβάλλονται συνεχώς. Το πλεονέκτημα του Telegram με το Viber είναι ότι δεν χρειάζεται να φαίνεται το κινητό σας στον admin αλλά και στα υπόλοιπα μέλη του group γι αυτό και προτιμάται από τις άλλες δύο υπηρεσίες.

Το να το κατεβάσει κάποιος και να το εγκαταστήσει είναι μία πολύ απλή κι εύκολη διαδικασία. Είτε έχετε android είτε ios μπορείτε να το εγκαταστήσετε στο κινητό σας, ενώ ταυτόχρονα μπορείτε να το έχετε και στον υπολογιστή σας ή το tablet σας. Η υπηρεσία είναι απόλυτα ασφαλής και μπορείτε να βάλετε χωρίς κανέναν φόβο τα πραγματικά σας στοιχεία κατά την εγγραφή.

Αφού ολοκληρώσετε την εγγραφή σας το μόνο που απομένει είναι να κάνετε join στο group του Ranbet_gr.

Για όσους είναι καινούριοι στην χρήση της εφαρμογής καλό είναι να προσέξουν 1-2 πραγματάκια γιατί όλοι την έχουμε πατήσει κάποια στιγμή. Αρχικά όσοι μπαίνουν από κινητό να προσέξουν να μην έχουν πατημένο το κουμπί mute της εφαρμογής. Πολλοί το πατάνε κατά λάθος και μετά απορούν γιατί δεν έρχονται τα μηνύματα. Το δεύτερο που πρέπει να προσέξετε (πάλι από το κινητό) και να κάνετε είναι να πάτε στις ειδοποιήσεις και να τις ενεργοποιήσετε. Από εκεί και πέρα μπορείτε να βάλετε τον ήχο που επιθυμείτε να ακούτε όταν έρχεται το μήνυμα.

** Ένα επιπλέον χαρακτηριστικό που παρέχει το Telegram είναι το Secret chats. Με αυτό το χαρακτηριστικό, όσα μηνύματα ανταλλάσσονται από δυο χρήστες, δεν συγχρονίζονται στο cloud της υπηρεσίας, και έτσι είναι προσβάσιμα μόνο από τις δυο συσκευές που συμμετέχουν στην συζήτηση. Έτσι, όσο η συσκευή (κινητό, tablet, laptop) είναι ασφαλής, είναι ασφαλή και τα μηνύματα. 
Όταν όμως αποθηκεύονται αυτά τα μηνύματα στην συσκευή, δεν κρυπτογραφούνται. Αντί αυτού, παραμένουν στην κανονική τους μορφή όπου ο καθένας μπορεί να «διαβάσει» ή να δει αν πρόκειται για εικόνες ή οπτικοακουστικά clips.

ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

Οι πληρωμές των πακέτων συνδρομών πραγματοποιούνται μέσω τραπεζικής κατάθεσης.

SOCIAL MEDIA