ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ

Είστε ήδη μέλος; Σύνδεση | Προφίλ

category

Η νέα μόδα του "live corner"

Για όσους παρακολουθούν συχνά το παιχνίδι ζωντανά, υπάρχει η δυνατότητα να αυξήσεις τις σωστές σου προβλέψεις.
Για παράδειγμα, ας υποθέσουμε πως θες να ποντάρεις σε έναν αγώνα όπου το φαβορί θα πιέσει για να πάρει τη νίκη ή να ισοφαρίσει. Με βάση αυτή την παράμετρο αλλά και τον τρόπο παιχνιδιού της συγκεκριμένης ομάδας, αποφασίζεις αν θα ποντάρεις στα κόρνερ ή όχι.

Ένα από τα πιο δημοφιλή στοιχήματα είναι το ποιος θα κερδίσει το πρώτο κόρνερ του αγώνα ή ακόμα και να είναι κόρνερ το πρώτο πράγμα που θα συμβεί στο παιχνίδι (κάτι που δεν προσφέρεται από όλες τις στοιχηματικές). Μετά από 10-15 λεπτά μπορείς να δεις ποια ομάδα πιέζει και κατά συνέπεια έχει περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει το πρώτο κόρνερ.

Ακόμα μία παρόμοια αλλά όχι και τόσο δημοφιλής επιλογή, είναι το ποιος θα κερδίσει το τελευταίο κόρνερ στον αγώνα. Συνήθως, το κερδίζει η ομάδα που κυνηγάει στο σκορ και ψάχνει απελπισμένα ένα γκολ.

Βασικότατος κίνδυνος ανατροπής της στοιχηματικής πρότασης όσον αφορά τα κόρνερ,είναι η επίτευξη ενός τέρματος (γκολ),το οποίο έχει σαν συνέπεια την αλλαγή των συνθηκών του αγώνα και κατα συνέπεια,σ'αυτην την περίπτωση,θα πρεπει να προχωράμε σε "cashout" ακόμα και αν χάνουμε τμήμα του κεφαλαίου μας.

ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

Οι πληρωμές των πακέτων συνδρομών πραγματοποιούνται μέσω τραπεζικής κατάθεσης.

SOCIAL MEDIA