ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ

Είστε ήδη μέλος; Σύνδεση | Προφίλ

category

Κάνε την γκανιότα...σύμμαχο

Πρόκειται για ένα από τα... αόρατα στοιχεία του Στοιχήματος που έχουν επίδραση στο ποντάρισμά μας.

Είναι το κέρδος που έχουν οι εταιρείες Στοιχημάτων και αυτό βγαίνει μέσα από το σύνολο τον αποδόσεων. Γεγονός που τους επιτρέπει ΠΑΝΤΑ να έχουν κέρδος. Όσο περισσότερες είναι οι πλατφόρμες στοιχήματος, τόσο καλύτερο για εμάς. Για δύο λόγους. Πρώτον γιατί δημιουργούνται ειδικές προσφορές όπως τα παιχνίδια με 0% (στοίχημα χωρίς γκανιότα) ή τα παρολί ενισχυμένων αποδόσεων και δεύτερον γιατί οι πλατφόρμες αναγκάζονται να αυξήσουν της αποδόσεις για να αποκτήσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων τους.

Μεγάλος μας... σύμμαχος είναι τα μονά αποδεκτά. Αυτό συμβαίνει διότι περισσότερα παιχνίδια ίσον λιγότερες πιθανότητες να κερδίσεις. Αν σε αυτή την εξίσωση βάλεις και το “τέρας” της γκανιότας, τότε γίνεται εύκολα κατανοητό πως μακροπρόθεσμα θα είσαι πολύ χαμένος. Φυσικά και δεν ξεχνάμε να ελέγχουμε τις μεταβολές αποδόσεων:. Πάντα οι πλατφόρμες όταν δέχονται πολλά πονταρίσματα σε ένα σημείο, κινούνται ανάλογα και αλλάζουν τις τιμές για να προστατευτούν. Από αυτές τις μεταβολές μπορείς να επωφεληθείς.

Όσοι έχουν τη διάθεση, το χρόνο και το ταλέντο να ψάχνουν από νωρίς για στοιχεία που θα ρίξουν αποδόσεις (βλέπε απουσίες) έχουν ένα προβάδισμα στα «early odds». Λόγω ανταγωνισμού οι πλατφόρμες βγάζουν αποδόσεις για τα ματς, ας πούμε του Σαββατοκύριακου, από τη Δευτέρα ή την Τρίτη. Επειδή και αυτοί είναι άνθρωποι και κάνουν λάθη, μπορεί να υπάρχουν λάθη, ή εκ προθέσεως να έχουν βγάλει αποδόσεις με αρκετά χαμηλή γκανιότα, ώστε να προσελκύσουν παίκτες.

ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

Οι πληρωμές των πακέτων συνδρομών πραγματοποιούνται μέσω τραπεζικής κατάθεσης.

SOCIAL MEDIA