ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ

Είστε ήδη μέλος; Σύνδεση | Προφίλ

category

Μάθε παιδί μου... κανόνες

Αξιολογήσαμε μερικούς χρήσιμους κανόνες που ισχύουν σε πολλές εταιρείες και συνήθως αγνοούμε.

Όπως κάθε παιχνίδι, έτσι και το Στοίχημα έχει κανόνες που επιτρέπουν στους παίκτες να έχουν όχι μόνο δικαιώματα αλλά και υποχρεώσεις πριν μπούμε στη διαδικασία να διεκδικήσουμε κάτι που πιστεύουμε ότι μας ανήκει. Γι' αυτό συγκεντρώσαμε ορισμένους από τους πιο "ψαγμένους"... νόμους που εμφανίζονται στις περισσότερες εταιρείες Στοιχημάτων και έχουμε χρέος να τους γνωρίζουμε.

- Καταλογισμός πέναλτι μετράει ακόμα και αν το var το παρει πίσω. Δηλαδη αναιρεθεί η αρχική απόφαση του διαιτητή.

- Πέναλτι Διοργάνωσης: Υπολογίζονται τα πέναλτι που εκτελούνται στα 90 λεπτά της κανονικής διάρκειας και στην παράταση. Αν η εκτέλεση ενός πέναλτι επαναληφθεί, υπολογίζεται μόνο η τελευταία εκτέλεση.

- Τελικό σκορ ή διαφορές στο μπάσκετ είναι αυτές που περιλαμβάνουν και την παράταση. Γενικά χάνονται πολλά δελτία που οδηγήθηκαν στην παράταση και άλλαξε η τελική διαφορά πόντων.

- Κανόνες για φιλικούς αγώνες. Σε φιλικούς αγώνες ως τελικό αποτέλεσμα λογίζεται το σκορ μετά τη λήξη του αγώνα. Στην περίπτωση που οι δύο συμμετέχουσες στην αναμέτρηση ομάδες συμφωνήσουν να μην διεξαχθεί παράταση σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος μετά τη λήξη του αγώνα, τότε τα στοιχήματα στην αγορά Νικητής Αγώνα επιστρέφονται και τα υπόλοιπα στοιχήματα διευθετούνται με βάση το τελικό σκορ.

- Το κόρνερ δεν μετράει εάν δεν εκτελεστεί. Συχνά το βλέπουμε στο τέλος ημιχρόνου, αμυντικός να βγάζει τη μπάλα αλλά πριν εκτελεστεί το κόρνερ να σφυρίζει τη λήξη ο διαιτητής.

- Μοναδα για παίκτη που δεν παίζει ενώ ποντάραμε να σκοραρει ή να δεχτεί κόκκινη.

- Στις συνολικές κίτρινες του πονταρίσματος, Οι κίτρινες κάρτες που δίνονται στην παράταση δεν υπολογίζονται. Οι κίτρινες κάρτες σε αναπληρωματικούς παίκτες (παίκτες που κάθονται στον πάγκο) υπολογίζονται για τη συγκεκριμένη αγορά, εξαιρουμένων των παικτών που έχουν γίνει αλλαγή αποχωρώντας από το παιχνίδι.

- Η κίτρινη κάρτα μετρά ως 1, η κόκκινη μετρά ως 2. Τυχόν δεύτερη κίτρινη αγνοείται και υπολογίζεται η κόκκινη. Ο μέγιστος αριθμός για κάθε παίκτη είναι 3.

- Το + σημαίνει ότι πιάνουμε τον αριθμό που τον συνοδεύει. Για παράδειγμα εάν ένας παίκτης θα πάρει 8+ Ριμπάουντ. Μόλις πάρει το 8ο έχουμε κερδίσει το Στοίχημα.

- Αν υπάρξει διακοπή σε ένα ματς αλλά έχει σημειωθεί ένα τουλάχιστον γκολ, τότε τα στοιχήματα για τον πρώτο σκόρερ ισχύουν ενώ τα στοιχήματα για τον τελευταίο σκόρερ ακυρώνονται.

- Αν ένας παίκτης έχει σκοράρει σε μια αναμέτρηση και στη συνέχεια υπάρξει διακοπή, τα στοιχήματα Σκόρερ Οποιαδήποτε Στιγμή για το συγκεκριμένο παίκτη, διευθετούνται ως κερδισμένα. Όλα τα στοιχήματα σε παίκτες που δεν σκόραραν, σε αυτή την περίπτωση ακυρώνονται.

- Παίκτης που θα σκοράρει και στα δύο ημίχρονα. Τα στοιχήματα σε παίκτες που δεν συμμετέχουν στην αναμέτρηση είναι άκυρα. Τα στοιχήματα στα οποία ο παίκτης που έχει επιλεγεί εισέρχεται στο παιχνίδι μετά τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου της ομάδας του θεωρούνται άκυρα. Στοιχήματα σε παίκτες που σημείωσαν γκολ στο πρώτο ημίχρονο και έπειτα αποσύρθηκαν από τον αγώνα (αλλαγή, τραυματισμός κτλ.) θα θεωρούνται χαμένα. Τα αυτογκόλ δεν υπολογίζονται.

- Ομάδα να σκοράρει τελευταία. Σε περίπτωση διακοπής της αναμέτρησης τα στοιχήματα είναι άκυρα.

- Σουτ στο δοκάρι. Σουτ στο δοκάρι θεωρείται για τη διευθέτηση της αγοράς, οποιοδήποτε σουτ προσκρούσει στο δοκάρι και δεν καταλήξει στα δίχτυα.


ΥΓ. Φυσικά και δεν ξεχνάμε να διαβάζουμε τους κανόνες που υπάρχουν σε κάθε νόμιμη εταιρεία, προκειμένου να προσαρμόζουμε ανάλογα το παιχνίδι μας.
-

ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

Οι πληρωμές των πακέτων συνδρομών πραγματοποιούνται μέσω τραπεζικής κατάθεσης.

SOCIAL MEDIA